Referenser

LIVSVÄGLEDNING

”Johan är en sann optimist. I hans värld tycks det inte finnas något som är omöjligt. Han har en god och positiv energi och är kreativ och uppfinningsrik och kanske det bästa av allt han har humor och ett mycket gott humör. Jag kan på det varmaste rekommendera Johan Wallman”.

 

-Kay Pollak, filmregissör, föreläsare och författare.

”Johan har en förmåga att se dig, förstå dig och veta vad du behöver. Med Johans hjälp kommer du att gå från klarhet till klarhet i din personliga utveckling. Ni kommer tillsammans kunna fånga, var exakt i livet du befinner dig. Jag rekommenderar dig att inte missa chansen att träffa Johan”.

 

-Benny Rosenqvist, författare, föreläsare och andlig coach.

”Varje gång jag träffar Johan får jag aha-upplevelser och ny glöd. Han har förmågan att skapa fokus och få mig att se nya perspektiv och lösningar. Jag ser med spänning fram mot våra möten”.

 

-Cecilia Åkesdotter, författare, föreläsare och Sveriges Mrs Mindfulness.

”I samband med våra möten kan jag konstatera att Johan genom sitt bemötande och livsvägledning ger mig mycket energi och har ofta lösningar och förslag på frågor jag tar upp med honom. Johan har bidragit till att utveckla mig som föreläsare. Jag är tacksam för det samarbete som jag har med honom och vill lämna de varmaste rekommendationer”.

 

-Michael Lundh, f.d polis, författare, föreläsare, tidigare ledamot i expos styrelse.

”Johan är en otroligt engagerad person. Han har stort intresse för människor och lätt att sätta sig in i andras situationer. Han är en varm person med lätt till skratt. Jag är övertygad om att han kommer kunna hjälpa många med hjälp av sin stora livserfarenhet och medmänsklighet”

 

-Marika Örnstig, Arbetsmiljösamordnare, Cramo Sverige AB.

”Johan har i allra högsta grad bidragit med goda råd för vår verksamhet. Genom sina stora kunskaper i att vägleda och att hela tiden utgå från att svårigheter är möjligheter har Johan öppnat vägen för alternativa synsätt i vår verksamhet. Det finns inga återvändsgränder och inga situationer som inte går att vända i Johans sätt att se på världen. Johan lever här och nu och utstrålar engagemang, positivt tänkande och en stark tro på människans egen förmåga till utveckling via rätt vägledning”.

 

-Chris Ossmark, Rektor och förskolechef, Vallentuna.

© 2017 - WallmanMindAgency | All rights reserved.